×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met Amrita Bloemen - Panday.

De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden dat informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.


De fotografie is in handen van Amrita. Voor meer informatie over haar werk: 
@amritapandayphotography

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Billy de Walle

Billy is te zien in Nina Bobo van Koen Verheijden

4 september 2020

Zondag 6 september gaat Billy met een nieuw toneelstuk in première, Nina Bobo van regisseur Koen Verheijden. De voorstelling is 5, 6, 8 en 9 september (Leiden) en 14 en 15 november (Den Haag) te zien.

Nina Bobo geeft de zoektocht van de derde generatie Indische Nederlanders een stem, in een veelomvattende koloniale geschiedenis. Vanuit interviews met eigen familieleden, betrokkenen en onderzoek naar Nederlands-Indië probeert theatermaker Koen Verheijden grip te krijgen op het verhaal van zijn voorouders en dat van de kolonie. Op melancholische wijze stelt hij zichzelf en zijn publiek de vraag hoe je te verhouden tot deze zwarte geschiedenis.

Meer informatie over de voorstelling: theaterdegenerator.nl

Recensie Theaterkrant

Billy is te zien in Nina Bobo van Koen Verheijden

MORE WORK OF BILLY

Billy vanaf 9 mei te zien in vierdelige dramaserie Thuisfront

September 2020 waren de opnames van de nieuwe dramaserie Thuisfront waar Bram Suijker een van de hoofdrollen in vertolkt en Billy de Walle e ... read more

Podcast Dierenverhalen met Billy, Stefan en Moos de Walle

De podcast van Dierenverhalen is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan, Billy en Moos de Walle. In de podcast serie vertellen ... read more

Billy genomineerd voor de Piket Kunstprijzen 2020 categorie Toneel

Billy is genomineerd voor de Piket Kunstprijzen 2020 in de categorie Toneel. De prijs voor veelbelovende jonge, professionele kunstenaars op het ... read more