×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Billy de Walle

Billy te zien in Dierenverhalen van De Walle bij HNT speelt altijd

10 juni 2020

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd zijn is een wisselend programma te zien van wendbare en schaalbare voorstellingen, uitgevoerd door alle acteurs uit het ensemble. 

Binnen deze programmering speelt Billy samen met zijn vader Stefan en broer Moos de voorstelling Dierenverhalen van De WalleTijdens deze muzikale voorstelling voor een livepubliek nemen zij een podcast op met verhalen waarin dieren reflecteren op die bijzondere dierensoort ‘de mens’.

Alle dierenverhalen zijn welkom, stuur vooral jou verhaal in en wie weet wordt het voorgelezen en hoor je het terug in de podcast!

 

Billy te zien in Dierenverhalen van De Walle bij HNT speelt altijd

MORE WORK OF BILLY

Podcast Dierenverhalen met Billy, Stefan en Moos de Walle

De podcast van Dierenverhalen is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan, Billy en Moos de Walle. In de podcast serie vertellen ... read more

Billy is te zien in Nina Bobo van Koen Verheijden

Zondag 6 september gaat Billy met een nieuw toneelstuk in première, Nina Bobo van regisseur Koen Verheijden. De voorstelling is 5, 6, 8 en 9 se ... read more

Billy genomineerd voor de Piket Kunstprijzen 2020 categorie Toneel

Billy is genomineerd voor de Piket Kunstprijzen 2020 in de categorie Toneel. De prijs voor veelbelovende jonge, professionele kunstenaars op het ... read more