×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Billy de Walle

Single Release van Billy’s band Spring Tide

9 november 2019

Op zaterdag 30 november a.s. brengt de Haagse band Spring Tide van Billy de Walle een tweede single uit. Dit vieren ze met een live-optreden in Zaal 3 van Het Nationale Theater in Den Haag. In oktober jl. bracht Spring Tide al hun debuut-single Show Me More uit. 
Het concert in Zaal 3 wordt opgewarmd door de Haagse singer-songwriter Pyke. Hierna speelt Spring Tide een set waarin ze hun nieuwe single Eternal Lover laten horen.
Meer informatie en tickets via zaal3.nl/agenda/spring-tide

Luister hier de eerste single Show Me More

Verdere optredens:
15 november Studio Gonz https://www.facebook.com/events/2126110727484789/
30 november Zaal 3, Single Release zaal3.nl/agenda/spring-tide
1 december Peter Heerschop, Alles komt Goed zondagmiddag Show
https://www.hnt.nl/voorstellingen/1744/De_Alles_Komt_Goed_Zondagmiddag_Show/Peter_Heerschop/

Over Spring Tide:
Spring Tide is het Haagse synthpop bandje van Billy de Walle, zijn broer Moos en 2 vrienden. Vier jonge gasten die van elk optreden een dampende, dansende en knallende show maken. Synthpop, Disco, New-Wave en een vleugje Dance zijn belangrijke muziekinvloeden voor de band. Ze zijn geïnspireerd door bands als Two Door Cinema Club, Franz Ferdinand, Duran Duran, The Smiths, MGMT en INXS. 
Spring Tide valt te omschrijven als een levendige en kenmerkende golf van swingende drums, ritmische gitaren, melodische baslijnen en stroperige synthesizers. Waan jezelf in een Aziatische stad, op een warme zomerse avond en luister naar Spring Tide. 

Meer info over de band vind je hier!

 

Single Release van Billy’s band Spring Tide

MORE WORK OF BILLY

Billy te zien in Dierenverhalen van De Walle bij HNT speelt altijd

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd zijn is een wissel ... read more

Première en tournee De familie van Nielie in alle staten van jeugdtheatervoorstelling Kwatta

Billy is momenteel te zien in de voorstelling De familie van Nielie in alle staten van Jeugtheatergroep Kwatta in Nijmegen. Dit avontuurlijk muziekthe ... read more

De Verschrikkelijke Wittgenstein keert terug in het theater

In het nieuwe theaterseizoen keert de lunchtheatervoorstelling De Verschrikkelijke Wittgenstein van  Bellevue producties terug en tourt ditmaal d ... read more