×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Bram Suijker

Bram is genomineerd voor een Arlecchino

24 juli 2019

Bram is genomineerd voor een belangrijke toneelprijs. Voor zijn rol in het toneelstuk We zijn hier voor Robbie (van Maria Goos, regie Eric de Vroedt) is hij genomenineerd voor een Arlecchino, de prijs voor meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol.

De Nederlandse Toneeljury over zijn rol: “Bram Suijker geeft in We zijn hier voor Robbie een fenomenaal charmante uitzondering vorm. Hij dendert als zoon van de familie – al moonwalkend – onverschrokken door het familieconstruct heen. Met een consequente, vormvaste benadering en een expressieve eerlijkheid verwordt zijn positie als outsider tot een aantrekkelijke norm. Suijker presenteert de menselijke onkunde tot conformeren als een kleurrijk tableau. Hij is het kloppend hart van de familie én van de voorstelling.”

De genomineerden voor de VSCD Toneelprijzen zijn bekend gemaakt door de VSCD en het Nederlands Theater Festival. De winnaars van deze prijzen zullen op zondag 15 september 2019 bekend worden gemaakt en uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Het gala is de jaarlijkse afsluiting van het Nederlands Theater Festival, dat dit jaar van 5 tot en met 15 september plaatsvindt in Amsterdam.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Bram is genomineerd voor een Arlecchino

MORE WORK OF BRAM

Bram te zien in solovoorstelling Every Brilliant Thing

Vanaf 2 december start Bram met de tournee van Every Brilliant Thing. De solo van Duncan Macmillan is een liefdevolle ode aan het leven ... read more

Interview in Esquire over de nieuwe serie Vliegende Hollanders

In de nieuwe Esquire staat een mooi interview met Bram over de nieuwe serie Vliegende Hollanders (NPO1, zondagavond). Erik Kuipers ging met hem in ges ... read more

Prachtig Volkskrant Profiel over Bram (door Hein Janssen)

De Volkskrant heeft op vrijdag 23 oktober '20 in de katern V een prachtig cover profiel geschreven over Bram. Hein Janssen interviewde o.a. Joram L&uu ... read more