×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Bram Suijker

Bram te zien in toneelstukken Every Brilliant Thing en Longen bij HNT speelt altijd

10 juni 2020

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd zijn is een wisselend programma te zien van wendbare en schaalbare voorstellingen, uitgevoerd door alle acteurs uit het ensemble. 

Binnen deze programmering speelt Bram de monoloog Every Brilliant Thing, afwisselend met Tamar vd Dop. En Longen samen met Mariana Aparicio Torres. 
Beide toneelstukken zijn van Duncan Macmillan, dé toneelschrijver van dit moment. Wat hem zo goed maakt staat in dit artikel over hem in de Volkskrant beschreven.

 

Bram te zien in toneelstukken Every Brilliant Thing en Longen bij HNT speelt altijd

MORE WORK OF BRAM

Prachtig Volkskrant Profiel over Bram (door Hein Janssen)

De Volkskrant heeft op vrijdag 23 oktober '20 in de katern V een prachtig cover profiel geschreven over Bram. Hein Janssen interviewde o.a. Joram L&uu ... read more

Bram is vanaf 18 oktober te zien in Vliegende Hollanders (NPO1)

Vanaf zondag 18 oktober is Vliegende Hollanders te zien op NPO1 (21.20u). De 8-delige dramaserie met Bram Suijker als vliegenier Anthony Fok ... read more

Bram speelt hoofdrol in Thuisfront van Tim Oliehoek

In september is Bram gestart met de opnames van de nieuwe dramaserie Thuisfront waar hij een van de hoofdrollen in vertolkt. In deze vierdelige B ... read more