×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Bram Suijker

Bram is genomineerd voor een Arlecchino

24 juli 2019

Bram is genomineerd voor een belangrijke toneelprijs. Voor zijn rol in het toneelstuk We zijn hier voor Robbie (van Maria Goos, regie Eric de Vroedt) is hij genomenineerd voor een Arlecchino, de prijs voor meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol.

De Nederlandse Toneeljury over zijn rol: “Bram Suijker geeft in We zijn hier voor Robbie een fenomenaal charmante uitzondering vorm. Hij dendert als zoon van de familie – al moonwalkend – onverschrokken door het familieconstruct heen. Met een consequente, vormvaste benadering en een expressieve eerlijkheid verwordt zijn positie als outsider tot een aantrekkelijke norm. Suijker presenteert de menselijke onkunde tot conformeren als een kleurrijk tableau. Hij is het kloppend hart van de familie én van de voorstelling.”

De genomineerden voor de VSCD Toneelprijzen zijn bekend gemaakt door de VSCD en het Nederlands Theater Festival. De winnaars van deze prijzen zullen op zondag 15 september 2019 bekend worden gemaakt en uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Het gala is de jaarlijkse afsluiting van het Nederlands Theater Festival, dat dit jaar van 5 tot en met 15 september plaatsvindt in Amsterdam.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Bram is genomineerd voor een Arlecchino

MORE WORK OF BRAM

De nieuwe dramaserie Thuisfront vanaf 9 mei te zien op NPO3

September 2020 waren de opnames van de nieuwe dramaserie Thuisfront waar Bram een van de hoofdrollen in vertolkt. In deze vierdelige BNNVARA-mini ... read more

Interview in Esquire over de nieuwe serie Vliegende Hollanders

In de nieuwe Esquire staat een mooi interview met Bram over de nieuwe serie Vliegende Hollanders (NPO1, zondagavond). Erik Kuipers ging met hem in ges ... read more

Prachtig Volkskrant Profiel over Bram (door Hein Janssen)

De Volkskrant heeft op vrijdag 23 oktober '20 in de katern V een prachtig cover profiel geschreven over Bram. Hein Janssen interviewde o.a. Joram L&uu ... read more