×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Claire Bender

Claire speelt hoofdrol in ITA's Kinderen van Nora

3 september 2020

Op 9 september is de première van het toneelstuk Kinderen van Nora van Internationaal Theater Amsterdam, regie Robert Icke, met Claire in een van de hoofdrollen. Zij speelt Nora naast acteurs als Aus Greidanus jr., Marieke Heebink en Minne Koole. De voorstelling is te zien t.m. 26 september in Amsterdam. 

Het NRC schreef een mooi voorverhaal over de voorstelling en interviewde o.a. Claire. Het interview is hier te lezen.

Het verhaal
We zien een stel dat uit elkaar gaat. Iets later realiseren we ons dat het Nora en Helmer zijn. Dit is de laatste ruzie van Een Poppenhuis van toneelschrijver Henrik Ibsen, voorafgaand aan het moment dat Nora definitief de deur dichtslaat en Helmer verlaat.
Even later zien we een tweede stel, twee mannen. Ook zij gaan uit elkaar, of ze hebben tenminste ruzie, maar in een andere plaats en tijd. Een van hen blijkt Nora’s zoon te zijn. De onrust in deze relatie komt mogelijk voort uit geldproblemen, gebrek aan toewijding, de spelletjes en leugens binnen de relatie van hun ouders.
Even later zien we een derde stel. Nora’s dochter en diens partner. Ook zij gaan uit elkaar. Aan het eind verschijnt Nora voor een confrontatie met haar zoon/dochter en diens partner.

Meer informatie over de voorstelling en kaarten is te vinden op ita.nl 

Claire speelt hoofdrol in ITA's Kinderen van Nora

MORE WORK OF CLAIRE

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement een van de eerste zeven makers die geselecteerd zijn in het nieuwe interdisciplinaire I ... read more

Claire vanaf 4 april in komische sketchserie Nieuw Zeer s2

Claire Bender is vanaf zondag 4 april te zien in een nieuw seizoen van Nieuw Zeer. De komische sketchserie van Niek Barendsen over de pijnpunten ... read more

Claire te zien in We out here 3LAB serie contest

We out here (regie Lieve Oomen voor VPRO 3 LAB serie contest) gaat over Billie en Noah, twee hilarische, soms boze en verwarde beste vriendinnen ... read more