×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Claire Bender

Claire te zien in drie nieuwe dramaseries: Hoogvliegers, Mocro Maffia 2, Van der Valk

30 december 2019

In 2020 is Claire te zien in drie nieuwe TV series. De dramaserie Hoogvliegers van Bobby Boermans (vanaf 11 januari op NPO1), de BBC detectiveserie Van der Valk (release in de zomer op NPO) en in het tweede seizeon van de populaire Videolandserie Mocro Maffia (vanaf 2 april).

De dramaseries Hoogvliegers vertelt het verhaal van drie jonge mensen in opleiding tot vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Tegen de achtergrond van de jarenlange loodzware opleiding van de Koninklijke Luchtmacht, een geopolitiek conflict met Rusland, tot aan een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten maak je de vrienden mee op hun bewogen reis naar volwassenheid. Je bent deelgenoot van hun kameraadschap, hun relatie met hun familie, hun verdriet, vreugde en liefdes, in tijden van oorlog en vrede.

In het tweede seizoen van Mocro Maffia is Claire te zien als collega van Potlood (Nasrdin Dchar). De serie is vanaf 2 april te zien op Videoland.

De nieuwe serie Detective Van der Valk is geïnspireerd op een Britse dramaserie uit de jaren 1970, losjes gebaseerd op de romans van Nicolas Freeling. De serie was vijf seizoenen te zien, de laatste afleveringen verschenen in 1992. De nieuwe serie concentreert zich opnieuw op de onderzoeken van de Nederlandse detective Piet van der Valk in en rond de stad Amsterdam. Zowel Claire als Maarten Heijmans zijn in een van de afleveringen te zien.

 

 

Claire te zien in drie nieuwe dramaseries: Hoogvliegers, Mocro Maffia 2, Van der Valk

MORE WORK OF CLAIRE

Claire in TVkantine special Chateau Wijnland

Donderdag 5 maart start het nieuwe seizoen van het RTL4 programma TVkantine met in de eerste aflevering een special over de populaire TV reality famil ... read more

Hoofdrol voor Claire in de thriller Morten (NPO Start Plus)

Claire Bender speelt naast Peter Paul Muller de hoofdrol in de achtdelige thriller Morten (NPO Start Plus). Jean van de Velde regiss ... read more