×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Claire Bender

Claire speelt hoofdrol in korte film Demi

14 juli 2020

Claire speelt de hoofdrol in Demi, de afstudeerfilm van Rachel van Bruggen (Filmacademie). De korte film over de 23-jarige Demi die zich tijdens haar zwangerschap steeds meer door haar bemoeizieke ouders verstikt voelt en besluit op haar scooter weg te vluchten, gaat in oktober in première.

Het filmverhaal 
Haar hele leven lang woont Demi al in dezelfde stad, in dezelfde straat, in huis bij dezelfde bezorgde ouders. Zelfs nu ze drieëntwintig is geworden, heeft Demi haar vleugels nog steeds niet uitgeslagen. Haar moeder Monique en haar vader Nelis, die hun enigskind het liefst zo lang mogelijk thuishouden, hebben er langzaam maar zeker voor gezorgd dat Demi haar leven heeft ingericht zoals zij dat willen. Belangrijke keuzes worden altijd door hen gemaakt. Wanneer Demi tijdens de zomervakantie zwanger raakt van de Vlaamse muzikant Fares, verandert dit alles. Nadat Demi besluit dat ze het kind wil houden, beginnen haar ouders zich ook te bemoeien met het leven van hun toekomstige kleinkind. Ze gaan er ongevraagd vanuit dat Demi bij hen blijft wonen en dat zij zullen helpen bij de opvoeding van het kind. Zelfs tijdens de zwangerschap wordt alles al voor Demi bepaald. Ze mag niet meer op haar scooter rondrijden en de naam die ze haar dochter wil geven wordt finaal de grond in geboord. Haar ouders lijken er geen vertrouwen in te hebben dat Demi dit in haar eentje aan zou kunnen en hebben daarmee ook Demi haar zelfvertrouwen aangetast. Wanneer haar laatste beetje vrijheid wordt afgepakt, grijpt ze haar kans. Ze racet weg op haar scooter en trekt de wijde wereld in.

Meer informatie over de film is hier te vinden.

Claire speelt hoofdrol in korte film Demi

MORE WORK OF CLAIRE

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement een van de eerste zeven makers die geselecteerd zijn in het nieuwe interdisciplinaire I ... read more

Claire vanaf 4 april in komische sketchserie Nieuw Zeer s2

Claire Bender is vanaf zondag 4 april te zien in een nieuw seizoen van Nieuw Zeer. De komische sketchserie van Niek Barendsen over de pijnpunten ... read more

Claire te zien in We out here 3LAB serie contest

We out here (regie Lieve Oomen voor VPRO 3 LAB serie contest) gaat over Billie en Noah, twee hilarische, soms boze en verwarde beste vriendinnen ... read more