×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Claire Bender

Hoofdrol voor Claire in de thriller Morten (NPO Start Plus)

27 augustus 2019

In de achtdelige thriller Morten (gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander, pseudoniem van parlementair verslaggever Dominique van der Heyde en schrijver Annet de Jong) regisseert Jean van de Velde Peter Paul Muller als de Frank Underwood van de Nederlandse politiek en Claire Bender in een dubbelrol van Haagse schoonmaakster en politiek stagiair die de rechterhand van Morten wordt. 

Morten Mathijsen, een overtuigende hoofdrol van Peter Paul Muller, is een succesvol politicus op weg naar het premierschap. Het thuisfront is ook in orde, met een fotogenieke vrouw en drie plaatjes van dochters. Op wat lastige politieke tegenstanders na lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar al in de eerste aflevering begint dit plaatje kreukels te vertonen. Er is wat met zijn vrouw, die elke aflevering onberekenbaarder wordt, en ook wat met Mortens eigen verleden.Er zit een lijk in de kast, een incident op een uit de hand gelopen verkiezingsfeestje jaren terug. De dochter van een van de gasten op dat bewuste feest, de plat-Haagse Kelly – een geweldige rol van de pas 25-jarige Claire Bender – wil achterhalen wat er die nacht is gebeurd met haar destijds verdwenen vader. Als ze ontdekt dat Morten Mathijsen ermee te maken heeft, verzint ze een manier om bij hem in de buurt te komen: ze wordt zijn stagiaire. In no time leert ze als een eigentijdse Eliza Doolittle ABN en meet ze zich een keurig uiterlijk aan. Het werkt: niemand op het Binnenhof die ook maar enige reserve toont ten aanzien van de nieuwkomer – Morten vraagt veel suspension of disbelief. Kelly schopt het tot de inner circle van Mathijsen en komt steeds dichter bij de waarheid. Maar ze heeft meer noten op haar zang.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, valt Morten voor zijn knappe campagneleider, die wél de pit heeft die zijn wereldvreemde echtgenote ontbeert. De wannabe-premier heeft dus steeds meer te verbergen. De vraag wanneer dit kaartenhuis instort, hangt als een zwaard van Damocles boven de serie. Het is wel te hopen dat de figuur van Morten niet model staat voor Van der Heydes kijk op de politiek. Hij heeft een Frank Underwood-achtige schaduwkant, die al vroeg in de serie wordt onthuld. Slim bedacht, want bij alles wat hij daarna doet vreest de kijker steeds het ergste. Pas de tweede helft van de serie, als de politiek meer ruimte krijgt en de spanning toeneemt, komt Morten echt op stoom. De cliffhanger aan het eind, waarin Kelly een grote rol speelt, maakt nieuwsgierig.

Morten is in zijn geheel te zien op NPO Start Plus en is genomineerd voor een Prix Europe.

Zie ook https://www.vpro.nl/cinema/lees/artikelen/specials/series/2019/Nieuwe-serie-Morten.html

 

 

Hoofdrol voor Claire in de thriller Morten (NPO Start Plus)

MORE WORK OF CLAIRE

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement een van de eerste zeven makers die geselecteerd zijn in het nieuwe interdisciplinaire I ... read more

Claire vanaf 4 april in komische sketchserie Nieuw Zeer s2

Claire Bender is vanaf zondag 4 april te zien in een nieuw seizoen van Nieuw Zeer. De komische sketchserie van Niek Barendsen over de pijnpunten ... read more

Claire te zien in We out here 3LAB serie contest

We out here (regie Lieve Oomen voor VPRO 3 LAB serie contest) gaat over Billie en Noah, twee hilarische, soms boze en verwarde beste vriendinnen ... read more