×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Claire Bender

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

4 mei 2021

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement een van de eerste zeven makers die geselecteerd zijn in het nieuwe interdisciplinaire Innovation:Lab van Theater Utrecht in samenwerking met DOX en de HKU. 
Ze gaan ideeën uitwerken op het gebied van o.a. motion capture met kostuums en de afwezigheid van performers op het podium, interactieve ruimtes als een levend organisme, games als theatervehikel, de interactie tussen performers en publiek door middel van geluid, artificial intelligence tools in het theater, theater via augmented reality en virtual reality.

Zeven makers en creatieven onderzoeken het theater van de toekomst
Op de open call van TU begin februari kwamen maar liefst 138 inzendingen uit binnen- en buitenland, én een hausse aan enthousiaste reacties uit het kunstenveld en daarbuiten. Vervolgens is in een selectietraject van werksessies en interviews een groep van 21 makers gekozen die hun concept presenteerden in het lab. Hiervan zijn uiteindelijk zeven ideeën geselecteerd die de komende maanden onderzocht en uitgewerkt worden in multidisciplinaire teams. In het najaar resulteert dit in een aantal experiences voor publiek.

De zeven geselecteerde makers zijn: (1) Lieke van der Vegt & Dan Xu, (2) Marlot Meyer, (3) Joeri Heegstra & Samir Veen & Claire Bender, (4) Mette Sterre, (5) Salim Bayri, (6) Dwayne Toemere & Florian Jankowski, (7) Huang Wei-Hsuan. Zij gaan in een multidisciplinair team van makers, techneuten, developers, ontwerpers, dramaturgen, filmmakers en Virtual Reality specialisten hun plan omzetten in een concept en vervolgens een prototype. Dit zal uiteindelijk leiden tot een aantal experiences voor publiek dit najaar.

Meer informatie over Innovation:Lab van Theater Utrecht 

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

MORE WORK OF CLAIRE

Claire vanaf 4 april in komische sketchserie Nieuw Zeer s2

Claire Bender is vanaf zondag 4 april te zien in een nieuw seizoen van Nieuw Zeer. De komische sketchserie van Niek Barendsen over de pijnpunten ... read more

Claire te zien in We out here 3LAB serie contest

We out here (regie Lieve Oomen voor VPRO 3 LAB serie contest) gaat over Billie en Noah, twee hilarische, soms boze en verwarde beste vriendinnen ... read more

Claire speelt hoofdrol in ITA's Kinderen van Nora

Op 9 september is de première van het toneelstuk Kinderen van Nora van Internationaal Theater Amsterdam, regie Robert Icke, met Claire i ... read more