×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Maarten gestart met opnames van boekverfilming Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer

21 januari 2020

In januari zijn de opnames begonnen van de speelfilm Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer, gebaseerd op haar gelijknamige roman. Hiermee is zij de eerste regisseur die haar eigen boek verfilmd. 
De film vertelt het verhaal van de 40-jarige Eva, gespeeld door Elise Schaap. Maarten vertolkt de rol van de (jonge) vader van Eva. Hij deelt de rol samen met acteur Pierre Bokma (die de oude Joost speelt). 

In 2018 verscheen het debuutroman Mijn vader is een vliegtuig (uitgeverij Lebowski) van Antoinette Beumer. Het boek ontving lovende kritieken en won de Hebban Debuutprijs 2018. Daarnaast werd het boek genomineerd voor De Bronzen Uil 2018, een Belgische prijs voor de beste Nederlandstalige debuutroman van het jaar.

Synopsis
Als Eva’s moeder overlijdt, blijkt haar leven te zijn gebouwd op leugens en geheimen. De angst dat Eva net als haar vader haar verstand zal verliezen neemt bedreigende proporties aan. Ze begint een zoektocht naar haar verleden om haar angsten te kunnen beteugelen.

Mijn vader is een vliegtuig wordt geproduceerd door Topkapi Films in coproductie met de VPRO. September Film zal de film in het najaar van 2020 uitbrengen in de bioscoop.

Maarten gestart met opnames van boekverfilming Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer

MORE WORK OF MAARTEN

Groot interview en shoot in Esquire

In het maart/april nummer van Esquire NL staat een mooi uitgebreid interview met een prachtshoot met Maarten ter promo van de tournee van RAMSES die 2 ... read more

Maarten tourt met zijn album RAMSES in maart en april door het land

Maarten heeft eindelijk zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vastgelegd op vinyl. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, pr ... read more

In de media: Nu wordt 't laat, AD en podcast Gijs Groenteman Volkskrant

In aanloop naar de RAMSES tour in maart en april zijn er meerdere grote interviews met Maarten te zien, lezen en horen. Zo was Maarten vrijdag 7 febru ... read more