×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Maarten tourt met zijn album RAMSES in maart en april door het land

21 november 2019

Maarten heeft eindelijk zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vastgelegd op vinyl. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, presenteerde hij zijn album RAMSES en dit voorjaar gaat hij met zijn band op tournee. 

Op zondag 1 december is het 10 jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed. Als afsluiting van een speciaal Shaffy programma vroeg ITA Maarten Heijmans die dag nog één keer zijn bejubelde concert met eigen bewerkingen van Shaffy repertoire te spelen. Voor Maarten was dit bijzondere eerbetoon mede aanleiding om alsnog te besluiten zijn favoriete Shaffy nummers in nieuwe arrangementen mét band op te nemen en op cd en vinyl uit te brengen. De voorstelling op 1 december in de Stadsschouwburg werd de officiële album presentatie van het Maarten Heijmans & band album RAMSES. 

Maarten  ontvangt in 2015 een Gouden Kalf én een Emmy Award voor zijn overtuigende vertolking van de titelrol in de succesvolle TV-serie Ramses van Michiel van Erp. Na de opnames besluit hij een aantal nummers van nieuwe, eigen arrangementen te voorzien en samen met een club getalenteerde muzikanten komt de voorstelling Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy tot stand. Een landelijke tour eindigt spectaculair met uitverkochte shows in Paradiso en Carré maar bij Maarten blijft er iets knagen. “We hadden eraan gewerkt deze arrangementen live uit te voeren, maar in mijn hoofd hoorde ik eigenlijk altijd een studioalbum; iets wat gelaagder en genuanceerder en gedetailleerder was. Toen ik begin 2019 besefte dat het 1 december Ramses' tienjarige sterfdag zou zijn wist ik: dán wil ik de nummers op een album uitbrengen. En dan is het klaar. Ik ben al zo lang met Ramses bezig. Dit nieuwe album voelt als de strik waarmee ik alles wat ik met Shaffy heb gedaan bij elkaar bind”.

Samen met drummer/producer Viktor van Woudenberg hergroepeert Maarten zijn band en duikt hij begin 2019 de studio in. Een groep van tien gelijkgestemden met wie Maarten zijn muzikale schetsen arrangeert, uitvoert en opneemt. “Het herarrangeren van de Shaffy nummers ging met deze mensen heel organisch, het voelde echt als een speeltuin. Juist omdat de teksten en de harmonieën al vastliggen konden we de rest helemaal vrij invullen”.

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als Sammy, Laat me, Zing vecht en Wij zullen doorgaan, maar hij wilde zeker niet dat het een Best of met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als je niet bij me bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie en ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen”.

Na de uitverkochte albumpresentatie van 1 december '19 staat er voor maart en april 2020 een RAMSES tour gepland. En de album RAMSES is verkrijgbaar op 2LP/CD/digitaal.
Alle informatie hierover is te vinden op www.maartenheijmans.nl

 

Maarten tourt met zijn album RAMSES in maart en april door het land

MORE WORK OF MAARTEN

Groot interview en shoot in Esquire

In het maart/april nummer van Esquire NL staat een mooi uitgebreid interview met een prachtshoot met Maarten ter promo van de tournee van RAMSES die 2 ... read more

Maarten gestart met opnames van boekverfilming Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer

In januari zijn de opnames begonnen van de speelfilm Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer, gebaseerd op haar gelijknamige roman ... read more

In de media: Nu wordt 't laat, AD en podcast Gijs Groenteman Volkskrant

In aanloop naar de RAMSES tour in maart en april zijn er meerdere grote interviews met Maarten te zien, lezen en horen. Zo was Maarten vrijdag 7 febru ... read more