×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Maarten in premiere op Holland Festival met Age of Rage van ITA

17 juni 2021

Zondag 20 juni is de première van het toneelstuk Age of Rage van Internationaal Theater Amsterdam op het Holland Festival. Maarten Heijmans is te zien in dit duister, groots en universeel verhaal over wraak geregisseerd door Ivo van Hove.

Over Age of Rage
In Age of Rage vertelt regisseur Ivo van Hove met zijn gezelschap een oerverhaal over wraak, met als vertrekpunt de geschiedenis van de Trojaanse oorlog en de koninklijke Atridenfamilie. Tragische, mythologische figuren uit verhalen als Ifigeneia in AulisTrojaanse Vrouwen, Hekabe, Agamemnon, Elektra en Orestes vinden elkaar in een doorlopend verhaal. Age of Rage laat de mechanismen, onontkoombaarheid en uitzichtloosheid zien van een cirkel van geweld. De voorstelling sluit aan bij eerdere grootschalige ITA-producties als Romeinse tragedies (2007) en Kings of war (2015). 

De voorstelling is t/m eind juni te zien, voor meer informatie zie ita.nl

Maarten in premiere op Holland Festival met Age of Rage van ITA

MORE WORK OF MAARTEN

Groot interview met Maarten in Volkskrant Magazine over Mijn vader is een vliegtuig, ITA en Ramses

Antoinette Scheulderman interviewde Maarten voor het grote interview in Volkskrant Magazine (4/9/21) over de NFF openingsfilm Mijn vader is een vliegt ... read more

Videoland Orginals film Indringer in première op NFF

De Videoland Originals film Indringer, met Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet in de hoofdrollen, gaat op maandag 27 september in premi&egra ... read more

Maarten genomineerd voor een Arlecchino voor zijn rol in Flight49

Tijdens het Theater Festival Nederland, in september, worden zoals elk jaar de Toneelprijzen uitgereikt. Dit jaar is het iets anders, want de genomine ... read more