×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Maarten is vanaf 12 november te zien in de nieuwe Videoland serie De 12 van Schouwendam

10 november 2019

Vanaf 12 november is de serie De 12 van Schouwendam te zien op Videoland met Maarten in een van de grote rollen. De serie vertelt een compleet ander verhaal dan de populaire voorganger De 12 van Oldenheim
In De 12 van Schouwendam verdwijnen geen 12 personages, zoals in de eerste reeks het geval was, maar speelt het getal 12 wél opnieuw een grote rol rondom alle geheimzinnige gebeurtenissen.

De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken? Wanneer er vervolgens dodelijke slachtoffers vallen, slaat de paranoia in het dorp volledig toe en zet dat de onderlinge verhouding van alle karakters op scherp. 

Meer informatie vind je hier.

Maarten is vanaf 12 november te zien in de nieuwe Videoland serie De 12 van Schouwendam

MORE WORK OF MAARTEN

Groot interview met Maarten in Volkskrant Magazine over Mijn vader is een vliegtuig, ITA en Ramses

Antoinette Scheulderman interviewde Maarten voor het grote interview in Volkskrant Magazine (4/9/21) over de NFF openingsfilm Mijn vader is een vliegt ... read more

Videoland Orginals film Indringer in première op NFF

De Videoland Originals film Indringer, met Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet in de hoofdrollen, gaat op maandag 27 september in premi&egra ... read more

Maarten genomineerd voor een Arlecchino voor zijn rol in Flight49

Tijdens het Theater Festival Nederland, in september, worden zoals elk jaar de Toneelprijzen uitgereikt. Dit jaar is het iets anders, want de genomine ... read more