×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan speelt Otto Frank in nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank

18 maart 2020

Stefan de Walle speelt Otto Frank in het nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank. Actrice Aiko Beemsterboer (Vechtmeisje) is te zien als zijn dochter Anne. 
De film gaat over de vriendschap tussen Hanneli Goslar en Anne Frank. De twee werden uit elkaar gedreven tijdens de Tweede Wereldoorlog en ontmoetten elkaar later weer in concentratiekamp Bergen-Belsen. De regie is in handen van Ben Sombogaart (De TweelingKnielen op een bed violen).

De opnames van de film gingen onlangs van start in Hongarije. Voorlopig is de draaiperiode stilgelegd vanwege het coronavirus, maar distributeur Dutch Film Works laat weten dat de geplande bioscoopreleasedatum (15 oktober) vooralsnog kan blijven staan. Eerder werd al bekend dat Netflix de rechten van de film heeft verworven. Het is nog onbekend wanneer het drama via de streamingdienst te zien zal zijn.

Lees hier een interview met de regisseur in AD.

Stefan speelt Otto Frank in nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank

MORE WORK OF STEFAN

Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

Stefan start in januari 2021 met de repetities van het toneelstuk Gif bij Hummelinck Stuurman. Hier gaat hij weer samenwerken met oud artistiek leider ... read more

Populaire improvisatieserie De Vloer Op vanaf 18 juli a.s. terug op TV

Dit jaar viert Human het twintigste seizoen van De vloer op. Vanaf zaterdag 18 juli (22:00 uur, NPO3) zijn de nieuwe afleveringen van het improvisatie ... read more

Stefan speelt met zoons Dierenverhalen van De Walle bij HNT speelt altijd

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd is een wisselend programma t ... read more