×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan speelt Otto Frank in nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank

18 maart 2020

Stefan de Walle speelt Otto Frank in het nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank. Actrice Aiko Beemsterboer (Vechtmeisje) is te zien als zijn dochter Anne. 
De film gaat over de vriendschap tussen Hanneli Goslar en Anne Frank. De twee werden uit elkaar gedreven tijdens de Tweede Wereldoorlog en ontmoetten elkaar later weer in concentratiekamp Bergen-Belsen. De regie is in handen van Ben Sombogaart (De TweelingKnielen op een bed violen).

De opnames van de film gingen onlangs van start in Hongarije. Voorlopig is de draaiperiode stilgelegd vanwege het coronavirus, maar distributeur Dutch Film Works laat weten dat de geplande bioscoopreleasedatum (4 februari 2021) vooralsnog kan blijven staan. Eerder werd al bekend dat Netflix de rechten van de film heeft verworven. Het is nog onbekend wanneer het drama via de streamingdienst te zien zal zijn.

Lees hier een interview met de regisseur in AD.

Stefan speelt Otto Frank in nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank

MORE WORK OF STEFAN

Het Sinterklaasjournaal is terug op NPO3 met specials

Vanaf 9 november start weer een nieuw seizoen van Het Sinterklaasjournaal bij Zapp NPO3 om 18u. Nieuw dit jaar zijn de specials op 25 november om ... read more

Stefan speelt hoofdrol in nieuwe serie Niks te melden

In de nieuwe BNNVARA-comedyserie Niks te melden spelen Stefan en Henry van Loon twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen ... read more

Luister hier de PODCAST van The Children ingesproken door Stefan

Bij het toneelstuk The Children van HNT is een podcast gemaakt. Stefan heeft de het ingesproken en het is hier te beluisteren:Podcast The Children ... read more