×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Billy de Walle

acteur | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Billy de Walle (1995) is acteur en muzikant. In 2019 is hij afgestudeerd aan de Acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU) met Opeens, een solovoorstelling over zijn grootouders.
Tijdens zijn opleiding speelt Billy een gastrol in de hitserie Divorce van Will Koopman en is hij te zien in de 7 Generatie commercial van Bavaria. Hij loopt stage in de familievoorstelling De Vrekkin van Noël Fischer bij HNT Jong en in De Verschrikkelijke Wittgenstein van Roeland Hofman bij Bellevue Lunchtheater. 
In september speelt Billy de jeugdtheatervoorstelling Robotje van HNT Jong in Moskou en is zijn solovoorstelling Opeens in het najaar te zien in Zaal 3 van Het Nationale Theater in Den Haag. In het voorjaar van 2020 is de reprise van De Verschrikkelijke Wittgenstein en tourt deze door het land. 
Naast acteur is Billy zanger en gitarist van de band Spring Tide.

FACTS

- Afgestudeerd aan de HKU in 2019
- Zanger, (bas)gitarist band Spring Tide

MOST RECENTLY

Billy is dit theaterseizoen te zien in de jeugdtheatervoorstelling De familie van Nielie in alle staten van Jeugdtheatergroep Kwatta (première 29 december 2019). En in het voorjaar van 2020 is de reprise van De Verschrikkelijke Wittgenstein en tourt deze door het land.

Op 30 november komt de tweede single Eternal Lover van Billy's band Spring Tide uit.

NEWS

Première en tournee De familie van Nielie in alle staten van jeugdtheatervoorstelling Kwatta

Billy is momenteel te zien in de voorstelling De familie van Nielie in alle staten van Jeugtheatergroep Kwatta in Nijmegen. Dit avontuurlijk muziekthe ... read more

Single Release van Billy’s band Spring Tide

Op zaterdag 30 november a.s. brengt de Haagse band Spring Tide van Billy de Walle een tweede single uit. Dit vieren ze met een live-optreden in Zaal 3 ... read more

De Verschrikkelijke Wittgenstein keert terug in het theater

In het nieuwe theaterseizoen keert de lunchtheatervoorstelling De Verschrikkelijke Wittgenstein van  Bellevue producties terug en tourt ditmaal d ... read more

TRAILERS

De Verschrikkelijke Wittgenstein

De Vrekkin