×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Billy de Walle

acteur | muzikant

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Billy de Walle (1995) is acteur en muzikant. In 2019 is hij afgestudeerd aan de Acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU) met Opeens, een solovoorstelling over zijn grootouders. 
Tijdens zijn opleiding speelt Billy een gastrol in de hitserie Divorce van Will Koopman en is hij te zien in de 7 Generatie commercial van Bavaria. Hij loopt stage bij de familievoorstelling De Vrekkin van Noël Fischer bij HNT Jong en bij De Verschrikkelijke Wittgenstein van Roeland Hofman bij Bellevue Lunchtheater.
In theaterseizoen 2019-2020 speelt Billy in de jeugdtheatervoorstelling Robotje van HNTJong in Moskou, staat zijn solovoorstelling Opeens in Zaal 3 van Het Nationale Theater en speelt hij een van de hoofdrollen in het jeugdtheaterstuk De familie van Nielie in alle staten van Theatergroep Kwatta. Door de Coronacrisis kon de reprise van De Verschrikkelijke Wittgenstein niet doorgaan.
Billy is te zien in Dierenverhalen van De Walle in het kader van HNT speelt altijd. Een muzikale voorstelling met zijn broer Moos en zijn vader Stefan de Walle. In de zomer van 2020 maakte hij het nieuwe toneelstuk Nina Bobo van de jonge theatermaker Koen Verheijden welke in april/mei 2021 op tournee gaat.
Billy speelt een gastrol in de populaire politieserie Flikken Maastricht, de jeugdserie Rudy’s Grote Kerstshow en de nieuwe serie van Tim Oliehoek Thuisfront (2021). Billy is genomineerd voor de Piket Kunstprijzen 2020 in de categorie Toneel, de prijs voor veelbelovende jonge, professionele kunstenaars op het gebied van schilderkunst, dans en toneel.
Naast acteur is Billy zanger en gitarist van de band Spring Tide. 

 

FACTS

- Nominatie Piket Kunstprijzen 2020 categorie Toneel
- Tweede single Eternal Lover van Spring Tide komt uit op 30 november 2019
- Afgestudeerd aan de HKU in 2019
- Zanger, (bas)gitarist band Spring TideMOST RECENTLY

Billy is momenteel aan het repeteren voor de nieuwe HNTJong familievoorstelling Erik of het kleine insectenboek. Helaas is de tournee uitgesteld, maar in een nieuw theaterseizoen keert het terug.

In april en mei 2021 gaat Billy op tournee met de voorstelling van Koen Verheijden: Nina Bobo bij Productiehuis De Generator. De voorstelling geeft de zoektocht van de derde generatie Indische Nederlanders een stem, in een veelomvattende koloniale geschiedenis. 

Billy speelt een gastrol in de populaire politieserie Flikken Maastricht, de jeugdserie Rudy’s Grote Kerstshow en de nieuwe serie van Tim Oliehoek Thuisfront (2021). 

TRAILERS

Thuisfront (2021)

Nominatie Piket Kunstprijzen 2020 - juryrapport categorie Toneel

De familie van Nielie in alle staten - Kwatta

De Verschrikkelijke Wittgenstein

De Vrekkin