×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Acteur Bram Suijker (1989) studeert in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens zijn studie is hij te zien in series als Van God Los (2012) en Volgens Robert (2013) en de korte films Sky High (2012, regie Shady El-Hamus) en Ballen (2013, Janne Schmidt). Voor zijn hoofdrol in Ballen ontvangt Bram de prijs Beste Acteur op het Shortcutz Festival Amsterdam.
Na zijn stage bij Eric de Vroedt’s Mighty Society (2013) gaat Bram naar het Nationale Toneel (nu: Het Nationale Theater) waar hij sinds 2016 vast ensemblelid is en speelt in voorstellingen van Johan Doesburg, Theu Boermans, Noël Fischer en Eric de Vroedt.
In 2016 wordt Bram genomineerd voor de Piket Kunst Prijs, een vooraanstaand Haags initiatief. Een jaar later wint hij de prijs.
Voor zijn hoofdrol in het 48h filmproject Giraffe (2016) wint Bram de prijs voor Beste Acteur. Hij is te zien in series als Icarus, Volgens Jacqueline, een vervolg op de serie Volgens Robert, maar ook in de absurdistische serie TreurTeeVee (s1) en het improvisatieprogramma De Vloer Op, van Peter de Baan. Hij speelt in 2018 een van de hoofdrollen in de Telefilm Lost & Found, de advocatenserie Zuidas en in de jeugdserie Poesjes (s2).
Voor zijn rol in Maria Goos’ toneelstuk We zijn hier voor Robbie (2018-2019) wordt Bram genomineerd voor een Arlecchino, een belangrijke toneelprijs voor de indrukwekkendste mannelijke bijrol van het Nederlands theaterseizoen.
Het theaterseizoen 2019-2020 stond in het teken van de groots opgezette marathonproductie van regisseur Noël Fischer: Trojan Wars waar Bram de rol van Achilles zou vertolken. Deze voorstelling is wegens de coronacrisis verzet naar het najaar van 2021. In plaats daarvan heeft het Nationale Theater een speciaal programma samengesteld met monologen en dialogen, HNT speelt altijd. Binnen deze programmering speelt Bram in de producties Every Brilliant Thing en Ademen.
Bram vertolkt dit najaar een van de hoofdrollen in de dramaserie Vliegende Hollanders van Joram Lürsen (NPO). Samen met acteur Fedja van Hûet speelt hij vliegenier Anthony Fokker. Momenteel draait hij voor een van de hoofdrollen in Thuisfront, een vierdelige miniserie geregisseerd door Tim Oliehoek over een bataljon militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Afghanistan. 

FACTS

- Nominatie Arlecchino voor We zijn hier voor Robbie (2018)
- Winnaar De Piket Kunst Prijs (2017)
- Nominatie De Piket Kunst Prijs (2016)
- Sinds 2016 vast ensemblelid van Het Nationale Theater
- Beste Acteur 48h filmproject Giraffe (2016)
- Beste Acteur Shortcutz Festival Amsterdam voor Ballen (2013)

MOST RECENTLY

Bram is te zien bij Het Nationale Theater in de bijzondere programmering HNT speelt altijd, een wisselend programma van wendbare en schaalbare voorstellingen, uitgevoerd door alle acteurs uit het ensemble. Bram speelt in de voorstellingen Every Brilliant Thing en Ademen. Meer informatie is te vinden op hnt.nl.

In het najaar van 2020 speelt Bram de jonge vlieger Anthony Fokker in de nieuwe dramaserie Vliegende Hollanders in regie van Joram Lürsen (NPO1). 

Bram heeft de opnames afgerond van de nieuwe vierdelige miniserie Thuisfront, geregisseerd door Tim Oliehoek over een bataljon militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Afghanistan.  

NEWS

Bram te zien in solovoorstelling Every Brilliant Thing

Vanaf 2 december start Bram met de tournee van Every Brilliant Thing. De solo van Duncan Macmillan is een liefdevolle ode aan het leven ... read more

Interview in Esquire over de nieuwe serie Vliegende Hollanders

In de nieuwe Esquire staat een mooi interview met Bram over de nieuwe serie Vliegende Hollanders (NPO1, zondagavond). Erik Kuipers ging met hem in ges ... read more

Prachtig Volkskrant Profiel over Bram (door Hein Janssen)

De Volkskrant heeft op vrijdag 23 oktober '20 in de katern V een prachtig cover profiel geschreven over Bram. Hein Janssen interviewde o.a. Joram L&uu ... read more

TRAILERS

Every Brilliant Thing HNT (2020-2021)

Vliegende Hollanders

De eerste beelden van de nieuwe dramaserie Vliegende Hollanders

Trojan Wars Het Nationale Theater (we'll be back version)

Giraffe (48h project)

We zijn hier voor Robbie

Zuidas

Ballen

Bram Suijker