×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Acteur Bram Suijker (1989) studeert in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens zijn studie is hij te zien in tv-series als Van God Los en Volgens Robert en in de korte films Sky High van regisseur Shady El-Hamus en Ballen. Voor deze rol ontvangt Bram in 2013 de prijs voor Beste Acteur op het Shortcutz Festival Amsterdam.
Na zijn stage bij Eric de Vroedt’s Mighty Society (2013) gaat Bram naar het Nationale Toneel (nu Het Nationale Theater genaamd) waar hij sinds 2016 vast ensemblelid is en speelt in voorstellingen van Johan Doesburg, Theu Boermans, Noël Fischer en Eric de Vroedt.
In 2016 wint Bram voor zijn hoofdrol in het 48h filmproject Giraffe de prijs voor Beste Acteur. Hij is dat jaar ook te zien in de tv series Icarus en Volgens Jacqueline. Tevens wordt hij genomineerd voor De Piket Kunst Prijs, een vooraanstaand Haags initiatief. Een jaar later wint hij de prijs.
In 2018 speelt Bram een van de hoofdrollen in de Telefilm Lost & Found, de advocatenserie Zuidas en in de jeugdserie Poesjes. Voor zijn rol in Maria Goos’ nieuwe toneelstuk We zijn hier voor Robbie (2018-2019) wordt Bram genomineerd voor een Arlecchino, een belangrijke toneelprijs voor de indrukwekkendste mannelijke bijrol van het Nederlands theaterseizoen. In seizoen 2019-2020 is Bram te zien in de HNT productie Sexual Healing in regie van Jeroen de Man en in de grote marathon voorstelling van Noël Fischer: Trojan Wars. Deze voorstelling wordt wegens de coronavirus verzet naar 2021.

FACTS

- Nominatie Arlecchino voor We zijn hier voor Robbie (2018)
- Winnaar De Piket Kunst Prijs (2017)
- Nominatie De Piket Kunst Prijs (2016)
- Sinds 2016 vast ensemblelid van Het Nationale Theater
- Beste Acteur 48h filmproject Giraffe (2016)
- Beste Acteur Shortcutz Festival Amsterdam voor Ballen (2013)

MOST RECENTLY

Bram zou op 14 maart 2020 in première gaan met de marathonvoorstelling Trojan Wars. Helaas is deze productie stil komen te liggen door de coronacrisis. Voor dit stuk heeft Bram samen met een collega een podcast gemaakt. Over de totstandkoming van dit megaproject. De podcast is hier terug te luisteren.
Door het wegvallen van verschillende toneelstukken heeft het Nationale Theater het project HNT speelt altijd opgezet. Ook Bram zal hieraan meerwerken. Voor meer informatie kijk je hier.

Dit najaar is Bram te zien in een van de hoofdrollen in de nieuwe dramaserie De Vliegende Hollanders in regie van Joram Lürsen (NPO). Hierin speelt hij vlieger Anthony Fokker.

 

NEWS

Bram start met repetities én podcast voor HNT's Trojan Wars

Vanaf maart 2020 start de speelperiode van de nieuwe HNTJong productie Trojan Wars in regie van Noël Fischer met Bram Suijker (e.a.). Bram is in ... read more

De eerste beelden van de dramaserie De Vliegende Hollanders

De opnames van de nieuwe Nederlandse serie De Vliegende Hollanders is in volle gang en AVROTROS heeft de eerste beelden naar buiten gebracht. De drama ... read more

Bram te zien in Sexual Healing van Het Nationale Theater

Op zaterdag 12 oktober jl. is de voorstelling Sexual Healing van Het Nationale Theater met o.a. Bram in premiere gegaan. De voorstelling, geschreven d ... read more

TRAILERS

Trojan Wars Het Nationale Theater (we'll be back version)

De eerste beelden van de nieuwe dramaserie De Vliegende Hollanders

Giraffe (48h project)

Zuidas

We zijn hier voor Robbie

Bram Suijker