×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Bram Suijker

acteur | regisseur

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Acteur Bram Suijker (1989) studeert in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens zijn studie is hij te zien in series als Van God Los (2012) en Volgens Robert (2013) en de korte films Sky High (2012, regie Shady El-Hamus) en Ballen (2013, Janne Schmidt). Voor zijn hoofdrol in Ballen ontvangt Bram de prijs Beste Acteur op het Shortcutz Festival Amsterdam.
Na zijn stage bij Eric de Vroedt’s Mighty Society (2013) gaat Bram naar het Nationale Toneel (nu: Het Nationale Theater) waar hij sinds 2016 vast ensemblelid is en speelt in voorstellingen van Johan Doesburg, Theu Boermans, Noël Fischer en Eric de Vroedt.
In 2016 wordt Bram genomineerd voor de Piket Kunst Prijs, een vooraanstaand Haags initiatief. Een jaar later wint hij de prijs.
Voor zijn hoofdrol in het 48h filmproject Giraffe (2016) wint Bram de prijs voor Beste Acteur. Hij is te zien in series als Icarus, Volgens Jacqueline, een vervolg op de serie Volgens Robert, maar ook in de absurdistische serie TreurTeeVee (s1) en het improvisatieprogramma De Vloer Op, van Peter de Baan. Hij speelt in 2018 een van de hoofdrollen in de Telefilm Lost & Found, de advocatenserie Zuidas en in de jeugdserie Poesjes (s2).
Voor zijn rol in Maria Goos’ toneelstuk We zijn hier voor Robbie (2018-2019) wordt Bram genomineerd voor een Arlecchino, een belangrijke toneelprijs voor de indrukwekkendste mannelijke bijrol van het Nederlands theaterseizoen.
Het theaterseizoen 2019-2020 stond in het teken van de groots opgezette marathonproductie van regisseur Noël Fischer: Trojan Wars waar Bram de rol van Achilles zou vertolken. Deze voorstelling is wegens de coronacrisis verzet naar het najaar van 2021. In plaats daarvan heeft het Nationale Theater een speciaal programma samengesteld met monologen en dialogen, HNT speelt altijd. Binnen deze programmering speelt Bram in de producties Every Brilliant Thing en Ademen.
Bram vertolkt in het najaar van 2020 een van de hoofdrollen in de dramaserie Vliegende Hollanders van Joram Lürsen (NPO). Samen met acteur Fedja van Hûet speelt hij vliegenier Anthony Fokker. In het voorjaar van 2021 is Bram te zien in een van de hoofdrollen in Thuisfront, een vierdelige miniserie geregisseerd door Tim Oliehoek over een bataljon militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Afghanistan. 

FACTS

- Nominatie Arlecchino voor We zijn hier voor Robbie (2018)
- Winnaar De Piket Kunst Prijs (2017)
- Nominatie De Piket Kunst Prijs (2016)
- Sinds 2016 vast ensemblelid van Het Nationale Theater
- Beste Acteur 48h filmproject Giraffe (2016)
- Beste Acteur Shortcutz Festival Amsterdam voor Ballen (2013)

MOST RECENTLY

Bram speelt de jonge vlieger Anthony Fokker in de dramaserie Vliegende Hollanders in regie van Joram Lürsen (NPO Start). 

Vanaf 9 mei 2021 is Bram te zien in een van de hoofdrollen in de vierdelige miniserie Thuisfront, geregisseerd door Tim Oliehoek over een bataljon militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Afghanistan (NPO3).

En in het najaar is Trojan Wars van Het Nationale Theater terug in het theater. Meer informatie is te vinden op hnt.nl.
 

TRAILERS

Thuisfront (2021)

Trojan Wars Het Nationale Theater (we'll be back version)

Vliegende Hollanders

Every Brilliant Thing HNT (2020-2021)

De eerste beelden van de nieuwe dramaserie Vliegende Hollanders

Giraffe (48h project)

We zijn hier voor Robbie

Zuidas

Ballen

Bram Suijker