×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Claire Bender

actrice

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Claire Bender (1993) is actrice. In 2016 studeert ze af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar studie loopt ze stage bij toonaangevende toneelgezelschappen als Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in de voorstelling Liliom (regie Julie van den Berghe) en Theater Utrecht in Thibaud Delpeut’s voorstellingen Stad der Blinden en Een soort Hades.
Voor haar afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos (regie Johan Simons) ontvangt Claire een ITs Award op het ITs festival in Amsterdam.
Claire speelt in seizoen 1 en 2 van de absurdistische komedieserie Rundfunk (regie Rob Lücker) de rol van Marietje. In 2019 is ze te zien in Morten (regie Jean van de Velde). In deze achtdelige politieke thrillerserie, gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander, speelt Claire een dubbelhoofdrol.
Nog altijd is Claire te zien in voorstellingen van Internationaal Theater Amsterdam en Theater Utrecht. Bij ITA speelt ze tot op heden in Kinderen van Nora (regie Robert Icke) en Ibsen huis (regie Simon Stone). Bij Theater Utrecht speelt in stukken als WestkaaiPlatonov en Thuislozen, allemaal in regie van Thibaud Delpeut. 
In het najaar van 2020 is de korte film Demi van Rachel van Bruggen te zien, hierin vertolkt Claire de titelrol. Verder is Claire te zien in de Engelse televisieserie Van der Valk (NPO Start), de Videolandserie Mocro Maffia 2 en in het nieuwe seizoen van Nieuw Zeer (s2). 
In mei starten de repetities van het nieuwe toneelstuk van Pieter Kramer, Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht (premiere september 2021).
 

FACTS

- Hoofdrol in politieke thrillerserie Morten (2019)
Morten is genomineerd in de categorie Televisie Fictie voor de Prix Europa 2019
- ITs Award 2016 voor afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos
- Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht (2016)

 

MOST RECENTLY

Morten, met Claire in een dubbelhoofdrol, is nog altijd te zien via NPO Start Plus. Hier is ook de Engelse detective Van der Valk te zien, met een kleine rol voor Claire in aflevering 3. Op Videoland speelt ze mee in het tweede seizoen van Mocro Maffia.

Claire vertolkt de titelrol in de korte film Demi van Rachel van Bruggen en is te zien in het nieuwe seizoen van Nieuw Zeer (s2), de komische sketchserie van Niek Barendsen.
Zij speelt bij Internationaal Theater Amsterdam in Ibsen's: Kinderen van Nora en Ibsen Huis (2020 en 2021).
Vanaf mei starten de repetities van het nieuwe toneelstuk van Pieter Kramer, Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht (premiere september 2021).

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht.


 

 

TRAILERS

Teaser korte film Demi (2020)

Grootse Dingen (2020)

Kinderen van Nora (ITA) - Trailer (2020)

Morten

We out here (3LAB serie contest)

Ibsen Huis - ITA

Rundfunk - Marietje

Platonov - Theater Utrecht