×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Claire Bender (1993) is actrice. In 2016 studeert ze af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar studie loopt ze stage bij toonaangevende toneelgezelschappen als Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in de voorstelling Liliom (regie Julie van den Berghe) en Theater Utrecht in Thibaud Delpeut’s voorstellingen Stad der Blinden en Een soort Hades.
Voor haar afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos (regie Johan Simons) ontvangt Claire een ITs Award op het ITs festival in Amsterdam.
Claire speelt in seizoen 1 en 2 van de absurdistische komedieserie Rundfunk (regie Rob Lücker) de rol van Marietje. In 2019 is ze te zien in Morten (regie Jean van de Velde). In deze achtdelige politieke thrillerserie, gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander, speelt Claire een dubbelhoofdrol.
Nog altijd is Claire te zien in voorstellingen van Internationaal Theater Amsterdam en Theater Utrecht. Bij ITA speelt ze tot op heden in Kinderen van Nora (regie Robert Icke) en Ibsen huis (regie Simon Stone). Bij Theater Utrecht speelt in stukken als WestkaaiPlatonov en Thuislozen, allemaal in regie van Thibaud Delpeut. 
Claire is te zien in de Engelse televisieserie Van der Valk (NPO Start), de Videolandserie Mocro Maffia 2 en binnenkort in een nieuwe webserie van de VPRO.
Ook is ze momenteel aan het draaien voor drie korte films die later dit jaar uitkomen, waaronder de film Demi van Rachel van Bruggen waarin Claire de titelrol vertolkt.

 

FACTS

- Hoofdrol in politieke thrillerserie Morten (2019)
Morten is genomineerd in de categorie Televisie Fictie voor de Prix Europa 2019
- ITs Award 2016 voor afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos
- Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht (2016)

 

MOST RECENTLY

Morten, met Claire in een dubbelhoofdrol, is nog altijd te zien via NPO Start Plus. Hier is ook de Engelse detective Van der Valk te zien, met een kleine rol voor Claire in aflevering 3. Op Videoland staat het tweede seizoen van Mocro Maffia.

Claire draait deze zomer drie korte films die dit najaar uitkomen, waaronder de film Demi van Rachel van Bruggen waarin Claire de titelrol vertolkt. En is in september 2020 te zien als Nora in Robert Icke’s bewerking van Het Poppenhuis van Ibsen: Kinderen van Nora bij Internationaal Theater Amsterdam.     


 

 

NEWS

Claire speelt hoofdrol in ITA's Kinderen van Nora

Op 9 september is de première van het toneelstuk Kinderen van Nora van Internationaal Theater Amsterdam, regie Robert Icke, met Claire i ... read more

Claire speelt hoofdrol in korte film Demi

Claire speelt de hoofdrol in Demi, de afstudeerfilm van Rachel van Bruggen (Filmacademie). De korte film over de 23-jarige Demi die zich tijdens haar ... read more

Claire te zien in afl 3 van Engelse detectiveserie Van der Valk

Claire is, samen met Maarten Heijmans, te zien in de derde aflevering van de Engelse detectiveserie Van der Valk, woensdag 1 juli om 20.25u op NPO1 (t ... read more

TRAILERS

Kinderen van Nora (ITA) - Trailer (2020)

Teaser korte film Demi (2020)

Morten

Ibsen Huis - ITA

Rundfunk - Marietje

Platonov - Theater Utrecht