×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Claire Bender (1993) is actrice. In 2016 studeert ze af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar studie loopt ze stage bij toonaangevende toneelgezelschappen als Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in de voorstelling Liliom (regie Julie van den Berghe) en Theater Utrecht in Thibaud Delpeut’s voorstellingen Stad der Blinden en Een soort Hades.
Voor haar afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos (regie Johan Simons) ontvangt Claire een ITs Award op het ITs festival in Amsterdam.
Claire speelt in seizoen 1 en 2 van de absurdistische komedieserie Rundfunk (regie Rob Lücker) de rol van Marietje. In 2019 is ze te zien in Morten (regie Jean van de Velde). In deze achtdelige politieke thrillerserie, gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander, speelt Claire een dubbelhoofdrol.
Nog altijd is Claire te zien in voorstellingen van Internationaal Theater Amsterdam en Theater Utrecht. Bij ITA speelt ze tot op heden in Kinderen van Nora (regie Robert Icke) en Ibsen huis (regie Simon Stone). Bij Theater Utrecht speelt in stukken als WestkaaiPlatonov en Thuislozen, allemaal in regie van Thibaud Delpeut. 
In het najaar van 2020 is de korte film Demi van Rachel van Bruggen te zien, hierin vertolkt Claire de titelrol. Verder is Claire te zien in de Engelse televisieserie Van der Valk (NPO Start), de Videolandserie Mocro Maffia 2 en in het nieuwe seizoen van Nieuw Zeer (s2). 
In mei starten de repetities van het nieuwe toneelstuk van Pieter Kramer, Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht (premiere september 2021).
 

FACTS

- Hoofdrol in politieke thrillerserie Morten (2019)
Morten is genomineerd in de categorie Televisie Fictie voor de Prix Europa 2019
- ITs Award 2016 voor afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos
- Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht (2016)

 

MOST RECENTLY

Morten, met Claire in een dubbelhoofdrol, is nog altijd te zien via NPO Start Plus. Hier is ook de Engelse detective Van der Valk te zien, met een kleine rol voor Claire in aflevering 3. Op Videoland speelt ze mee in het tweede seizoen van Mocro Maffia.

Claire vertolkt de titelrol in de korte film Demi van Rachel van Bruggen en is te zien in het nieuwe seizoen van Nieuw Zeer (s2), de komische sketchserie van Niek Barendsen.
Zij speelt bij Internationaal Theater Amsterdam in Ibsen's: Kinderen van Nora en Ibsen Huis (2020 en 2021).
Vanaf mei starten de repetities van het nieuwe toneelstuk van Pieter Kramer, Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht (premiere september 2021).

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht.


 

 

NEWS

Theatercollectief Opening Statement van Claire geselecteerd voor Innovation Lab van Theater Utrecht

Claire is met haar eigen Theatercollectief Opening Statement een van de eerste zeven makers die geselecteerd zijn in het nieuwe interdisciplinaire I ... read more

Claire vanaf 4 april in komische sketchserie Nieuw Zeer s2

Claire Bender is vanaf zondag 4 april te zien in een nieuw seizoen van Nieuw Zeer. De komische sketchserie van Niek Barendsen over de pijnpunten ... read more

Claire te zien in We out here 3LAB serie contest

We out here (regie Lieve Oomen voor VPRO 3 LAB serie contest) gaat over Billie en Noah, twee hilarische, soms boze en verwarde beste vriendinnen ... read more

TRAILERS

Teaser korte film Demi (2020)

Grootse Dingen (2020)

Kinderen van Nora (ITA) - Trailer (2020)

Morten

We out here (3LAB serie contest)

Ibsen Huis - ITA

Rundfunk - Marietje

Platonov - Theater Utrecht