×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Maarten Heijmans (1983) is acteur en zanger. Hij wordt bekend door zijn rol als Ramses Shaffy in de gelijknamige dramaserie Ramses (2014) van Michiel van Erp. Maarten wint een Emmy Award voor Beste Acteur en een Gouden Kalf voor Beste Acteur in een Televisiedrama. De serie wordt bekroond met de Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse Televisieprogramma en de prestigieuze Prix de l’Europe 2014 voor Beste Europese Dramaserie.
In 2007 studeert Maarten af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Met acteur Ian Bok maakt hij de voorstelling De Huilende Kers en wint daarmee de FringeAward 2008. In 2013 speelt Maarten enige tijd de rol van Anton in Soldaat van Oranje – de musical, de meest succesvolle Nederlandse musical allertijden. Maarten speelt rollen bij gevestigde toneelgezelschappen als Toneelmakerij (voorheen Huis aan de Amstel), Het Toneel Speelt en Theater Rotterdam (voorheen Ro theater) waar hij in 2016 te zien is als De Gelaarsde Poes in de gelijknamige en prijswinnende familievoorstelling. Voor zijn rol in Ibsen Huis in regie Simon Stone bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) (voorheen Toneelgroep Amsterdam) wint Maarten in 2017 de Arlecchino, een toneelprijs voor de meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol. Vanaf seizoen 2018-2019 maakt hij deel uit van het vaste ensemble van dit gezelschap.
Op televisie speelt hij (hoofd)rollen in de Engelse detectiveserie Van der Valk (2020) en dramaseries als De 12 van SchouwendamKlem 2De Maatschap, de Telefilm Hemelrijken, de Centraal Wat je vindt mag je houden en is sinds 2007 te zien in het jeugdprogramma Het Klokhuis (o.a. als een van de Cowboys).
Hij speelt hoofdrollen in films als Wat is dan Liefde (2019) met Elise Schaap, de bejubelde film Weg van Jou (2017) met Katja Herbers en in zijn eerste buitenlandse film Peitruss van regisseur Max Jacobi (2019).
Naast acteur is Maarten een bevlogen zanger. Op het Nederlands Filmfestival en De Nacht van de Poëzie (2014) vertolkte hij samen met een aantal bevriende muzikanten nummers van Ramses Shaffy naar eigen arrangement en toerde hij in seizoen 2015-2016 langs verschillende theaters. In december 2019 brengt Maarten zijn album RAMSES uit, samen met zijn band toert hij in februari 2021 door het land. 
Maarten is in het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 te zien in de ITA voorstellingen Ibsen Huis, Een klein leven, Flight 49 (regie Simon Stone) en Romeo en Julia (regie Michiel van Erp). In het najaar vertolkt hij de rol van (de jonge) Joost in de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, naar haar gelijknamige prijswinnende debuutroman.

FACTS

- Album RAMSES komt uit (december 2019)
- Vast ensemblelid Internationaal Theater Amsterdam (2018)
- Winnaar Arlecchino voor Ibsen Huis, Internationaal Theater Amsterdam (2017)
- De Gelaarsde Poes wint Zapp Live Theaterprijs (2016)
- International Emmy Award voor Beste Acteur in Ramses (2015)
- TV-BEELD voor Beste Hoofdrol in Ramses (2015)
- Prix de l’Europe voor Beste TV drama met Ramses (2014)
- Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse televisieprogramma met Ramses (2014)
- Winnaar Amsterdam Fringe Award met De Huilende Kers (2008)
- Winnaar IT’s Award voor Beste Voorstelling met De Huilende Kers (2007)

MOST RECENTLY

Maarten is te zien in de films Wat is dan Liefde (Videoland), Penoza, the final chapter (Netflix) en in de Engelse detectiveserie Van der Valk (NPOPlus) en het jeugdprogramma Het Klokhuis als o.a. een van de Cowboys.
In het najaar vertolkt hij de rol van (de jonge) Joost in de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, naar haar gelijknamige prijswinnende debuutroman.

Bij ITA is Maarten in het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 te zien in Ibsen Huis, Een klein leven en de nieuwe producties Flight 49 (regie Simon Stone) en Romeo en Julia (regie Michiel van Erp).

In februari 2021 staat de tour gepland van het album RAMSES van Maarten Heijmans & band. Zie voor meer informatie maartenheijmans.nl.
NEWS

Maarten met Flight 49 in premiere bij ITA

Zaterdag 26 september gaat Maarten zijn nieuwe toneelstuk Flight 49 van Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in première. Het stuk, geschreve ... read more

Maarten in septemberissue Harper's Bazaar

Maarten staat in het septemberissue van Harper’s Bazaar (vanaf 26 augustus in de winkels)! Dit nummer is een ode a ... read more

Tour RAMSES verzet naar februari 2021

Maart en april jl. zou Maarten met zijn band op tournee gaan ter promotie van zijn nieuwe album RAMSES. Helaas moesten alle concerten verzet worden we ... read more

TRAILERS

Videoclip Sammy - single release album RAMSES van Maarten Heijmans & band

Wat is dan liefde

Penoza - de film (2019)

Peitruss (by Max Jacobi)

Ibsen Huis

De 12 van Schouwendam (Videoland)

Wat je vindt mag je houden (2019)

Weg van Jou

Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Brasserie Valentijn