×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Maarten Heijmans

acteur | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Maarten Heijmans (1983) is acteur en zanger. Hij wordt bekend door zijn rol als Ramses Shaffy in de gelijknamige dramaserie Ramses (2014) van Michiel van Erp. De serie en zijn rol zijn alom bejubeld en vallen ruim in de prijzen.
In 2007 studeert Maarten af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Met acteur Ian Bok maakt hij de prijswinnende voorstelling De Huilende Kers en is te zien in Amsterdam, Praag en Edinburgh. 
In 2013 speelt Maarten enige tijd de rol van Anton in Soldaat van Oranje – de musical, de meest succesvolle Nederlandse musical allertijden. Hij is te zien in voorstellingen van gevestigde toneelgezelschappen als Toneelmakerij, Het Toneel Speelt en Theater Rotterdam waar hij in 2016 de titelrol vervuld in de prijswinnende familievoorstelling De Gelaarsde Poes.
Op televisie speelt Maarten (hoofd)rollen in de dramaseries als De 12 van SchouwendamKlem 2De Maatschap en de Telefilms Het mooiste wat er is en Hemelrijken (2020).
In de bioscoop speelt hij naast Katja Herbers in de met lovende kritieken ontvangen film Weg van Jou van Jelle de Jonge, Brasserie Valentijn en Of ik gek ben.
Maarten wint in 2017 voor zijn rol in Ibsen Huis bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) (voorheen Toneelgroep Amsterdam) de Arlecchino, een toneelprijs voor de meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol. Vanaf seizoen 2018 is Maarten vaste ensemblelid van ITA en te zien in Een klein levenThe Fountainhead, Ibsen Huis en Op hoop van zegen.
Naast acteur is Maarten een bevlogen zanger. In 2015 en 2016 toert hij langs verschillende concertzalen met zijn eigen arrangement van nummers van Ramses Shaffy. Omdat Maarten meer met deze nummers wil doen, komt hij eind 2019 uit met een eigen album RAMSES.

FACTS

- Album RAMSES komt uit (1/12/2019) en RAMSES tournee voorjaar 2020
- Vast ensemblelid Internationaal Theater Amsterdam (2018)
- Winnaar Arlecchino voor Ibsen Huis, ITA (2017)
- De Gelaarsde Poes wint Zapp Live Theaterprijs (2016)
- International Emmy Award voor Beste Acteur in Ramses (2015)
- TV-BEELD voor Beste Hoofdrol in Ramses (2015)
- Prix de l’Europe voor Beste TV drama met Ramses (2014)
- Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse televisieprogramma met Ramses (2014)
- Winnaar Amsterdam Fringe Award met De Huilende Kers (2008)
- Winnaar IT’s Award voor Beste Voorstelling met De Huilende Kers (2007)

MOST RECENTLY

Maarten is te zien in de bioscoopfilms Wat is dan Liefde en Penoza en speelt zijn eerste hoofdrol in een buitenlandse film, Peitruss van regisseur Max Jacoby. Op televisie is hij te zien in de korte film Wat je vindt mag je houden, de Telefilm Hemelrijken, de Videolandserie De 12 van Schouwendam en in verschillende afleveringen van het jeugdprogramma Het Klokhuis.
In januari zijn de opnames gestart van de boekverfilming Mijn vader is een vliegtuig naar het gelijknamige boek van Antoinette Beumer. Hierin speelt Maarten een van de hoofdrollen, de film komt eind dit jaar uit in de bioscoop.

Bij ITA is Maarten te zien in de voorstellingen Ibsen Huis en Op Hoop van zegen in regie van Simon Stone en Een klein leven van Ivo van Hove.

Op 1 december 2019 presenteerde Maarten zijn album met zijn eigen versie van Ramses Shaffy songs, RAMSES door Maarten Heijmans & band. Er staat voor febrauri 2021 een album tour gepland. Zie voor meer informatie hierover maartenheijmans.nl.
NEWS

Groot interview en shoot in Esquire

In het maart/april nummer van Esquire NL staat een mooi uitgebreid interview met een prachtshoot met Maarten ter promo van de tournee van RAMSES die 2 ... read more

Maarten gestart met opnames van boekverfilming Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer

In januari zijn de opnames begonnen van de speelfilm Mijn vader is een vliegtuig van Antoinette Beumer, gebaseerd op haar gelijknamige roman ... read more

Maarten tourt met zijn album RAMSES in maart en april door het land

Maarten heeft eindelijk zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vastgelegd op vinyl. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, pr ... read more

TRAILERS

Videoclip Sammy - single release album RAMSES van Maarten Heijmans & band

Wat is dan liefde

Penoza - de film (2019)

Peitruss (by Max Jacoby)

De 12 van Schouwendam (Videoland)

Ibsen Huis

Wat je vindt mag je houden (2019)

Weg van Jou

Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Brasserie Valentijn