×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Vincent van der Valk

acteur | scenarioschrijver

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Acteur en scenarist Vincent van der Valk (1985) studeert na zijn eindexamen VWO in Hong Kong, New York en studeert in 2010 aan de Toneelacademie Maastricht. In 2014 speelt hij een hoofdrol in Gluckauf, een film van regisseur Remy van Heugten. Hij wordt genomineerd voor de Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm. In hetzelfde jaar speelt hij de hoofdrol in het toneelstuk Caligula (Toneelschuur Producties, Theater Utrecht) van regisseur Thibaud Delpeut. Voor zijn sterfscène in Caligula ontvangt Vincent de Gouden Gifbeker tijdens het Nederlands Theater Festival. Een jaar later wint Vincent, voor zijn rol in Angels of America van Toneelgroep Oostpool, de prestigieuze toneelprijs de Arlecchino voor Beste Acteur in een ondersteunende rol.
Als freelance acteur is Vincent in toneelstukken van o.a. NTGent, Het Nationale Toneel, Toneelgroep Oostpool en bij het Berlijnse gezelschap Andcompany&Co. 
Voor Oerol 2019 schrijft, componeert en speelt Vincent in de voorstelling Immens i.s.m. en in regie van Casper Vanderputte. De voorstelling wordt succesvol ontvangen en krijgt een reprise in het theater.
Vincent is te zien in populaire televisieseries als KLEM (s1), Van God LosJohanRamses, TreurTeeVee (s1 en s2) en Zeven kleine criminelen (o.a. winnaar Gouden Kalf op het NFF 2019). 
Naast acteur is Vincent ook scenarist. Hij schrijft voor Nederlandse en Duitse toneelgezelschappen, films en televisieseries (o.a. Fenix winnaar Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019).

FACTS

- Serie Fenix wint Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Nocturne (2019)
- Winnaar Arlecchino voor rol in Angels of America (2015)
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Gluckauf (2014)
- Winnaar Gouden Gifbeker Nederlands Theater Festival voor sterfscène in Caligula (2014)

MOST RECENTLY

Vincent speelt een hoofdrol in de arthousefilm Nocturne, in regie van zijn broer Viktor van der Valk, waarvoor hij genomineerd is voor een Gouden Kalf mannelijke hoofdrol in een speelfilm (2019). Hij is ook te zien in een van de hoofdrollen in de dramaserie Dit zijn wij, gebaseerd op de U.S. hitserie This is Us (NPO Start Plus).

Dit najaar is Vincent te zien in de nieuwe Videoland dramaserie Lieve Mama, naar het boek van Esther Verhoef, in regie van Jelle de Jonge.

Naast acteur is Vincent ook scenarist. Hij schrijft momenteel voor Theater Utrecht en Black Sheep can fly.

NEWS

Vincent te zien in de nieuwe Videoland serie Lieve Mama

Vincent is naast Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens te zien in de nieuwe psychologische thriller Lieve Mama. De 6-delige Videoland Origin ... read more

Vincent is te zien in het tweede seizoen van TreurTeeVee

TreurTeeVee is terug met een tweede seizoen en Vincent is te zien in de eerste aflevering Liefde. De absurdistische serie van Jan-Paul Buijs, Ellen Pa ... read more

Dramaserie Dit zijn wij met Vincent te zien op NPO3 (20.30u)

Vincent speelt een van de hoofdrollen in Dit zijn wij. De zestiendelige dramaserie is vanaf 29 janauri op NPO3 (20.30u) te zien.De serie vol ... read more

TRAILERS

Dit zijn wij (2019)

Teaser Immens - Theater Utrecht

Nocturne

Caligula

Platonov

Gluckauf

Klem (seizoen 1)