×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Vincent van der Valk

acteur | schrijver

BIO (Dutch)
BIO (English)
CV (Dutch)
CV (English)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Acteur en schrijver Vincent van der Valk (1985) gaat na zijn eindexamen in Hong Kong naar de Circle in the Square Theatre School in New York en studeert in 2010 af aan de Toneelacademie Maastricht.
In 2014 wordt Vincent genomineerd voor de Gouden Kalf voor Beste Acteur voor zijn hoofdrol in Gluckauf (regie Remy van Heugten) en ontvangt hij voor zijn sterfscène in Caligula (Toneelschuur Producties, Theater Utrecht) de Gouden Gifbeker. Een jaar later wint Vincent voor zijn rol in Angels of America (Toneelgroep Oostpool) de Arlecchino voor Beste Acteur in een ondersteunende rol. Voor zijn hoofdrol in de arthouse film Nocturne (regie Viktor van der Valk) wordt Vincent in 2019 genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm. 
Vincent speelt in toneelstukken van o.a. NTGent, Het Nationale Toneel, Toneelgroep Oostpool, Theater Utrecht, Toneelschuur Producties, De Veenfabriek/Nationale Reisopera en het Berlijnse gezelschap Andcompany&Co. Zijn laatste voorstelling Immens is door pers en publiek bejubeld en keert meerdere keren terug op het toneel. Vincent en Casper Vandeputte hebben voor de toneeltekst de Toneelschrijfprijs 2020 gewonnen en de voorstelling is geselecteerd voor het Theaterfestival Amsterdam.
Vincent is te zien in populaire televisieseries als KLEM (s1), Van God LosRamsesTreurTeeVee (s1 en s2) en speelt een van de hoofdrollen in Dit zijn wij (NL Film&TV, 2019), gebaseerd op de U.S. hitserie This is Us
In 2020 is hij te zien in de films LuftmenschDreamlifePoor Boy en Feast en in de nieuwe Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge).
Naast acteur is Vincent ook schrijver. Hij schrijft en vertaalt voor Nederlandse en Duitse toneelgezelschappen. Voor o.a. Lars Doberman schreef hij het stuk En zo zou het een nooit meer het ander zijn, hiervoor is Vincent geselecteerd voor Verse Tekst 2020. En ook tv series als Fenix (Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019) en films als The wolf, the fox and the leopard (David Verbeek, Lemming Film).

 

FACTS

- Winnaar Toneelschrijfprijs 2020 voor het toneelstuk Immens, samen met Casper Vandeputte
- Geselecteerd voor Theaterfestival Amsterdam 2020 met toneelstuk Immens
- Geselecteerd voor Verse Tekst 2020 met toneeltekst En zo zou het een nooit meer het ander zijn
- Serie Fenix wint Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Nocturne (2019)
- Winnaar Arlecchino voor rol in Angels of America (2015)
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Gluckauf (2014)
- Winnaar Gouden Gifbeker Nederlands Theater Festival voor sterfscène in Caligula (2014)

MOST RECENTLY

In 2020 is Vincent te zien in de (arthouse) films Luftmensch, DreamlifePoor Boy en Feast. Hij is te horen het radiodrama Kwaad Bloed. Daarnaast speelt hij een van de hoofdrollen in de dramaserie Dit zijn wij, gebaseerd op de U.S. hitserie This is Us (NPO Start Plus).

De voorstelling Immens is geselecteerd voor het Theaterfestival Amsterdam 2020 en speelt daar op 7, 8, 9 september (zie tf.nl). Daarna is de voorstelling nog in Den Haag, Utrecht, Alkmaar en Rosmalen (zie theaterutrecht.nl).

Dit najaar is Vincent te zien in de nieuwe Videoland dramaserie Lieve Mama, naar het boek van Esther Verhoef, in regie van Jelle de Jonge. En in Doodstil, de spin-off van de populaire serie Penoza (NPO3).NEWS

Vincent te zien in de nieuwe misdaadserie Doodstil

Doodstil, een spin-off van de populaire serie Penoza, is een vierdelige misdaadserie met Luther (Raymond Thiry) in de hoofdrol. He ... read more

Vincent te zien in nieuwe Videolandserie Lieve Mama

Vanaf 15 oktober is Vincent te zien in de nieuwe Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge). Het vertelt het verhaal van Helen (Rifka Lodei ... read more

Immens wint de Toneelschrijfprijs 2020

Immens, het toneelstuk geschreven, gespeeld en gecomponeerd door Vincent, heeft de Toneelschrijfprijs 2020 gewonnen. Vincent schreef Immens samen met ... read more

TRAILERS

Trailer Doodstil

Teaser Immens - Theater Utrecht

Trailer Lieve Mama

Dit zijn wij (2019)

Nocturne

Platonov

Gluckauf

Klem (seizoen 1)

Caligula