×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Tamar van den Dop

Tamar te zien in werkvoorstellingen van Every Brilliant Thing HNT speelt altijd

1 juli 2020

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd zijn is een wisselend programma te zien van wendbare en schaalbare voorstellingen, uitgevoerd door alle acteurs uit het ensemble. 

Binnen deze programmering speelt Tamar de monoloog Every Brilliant Thing, afwisselend met Bram Suijker. 
Dit toneelstuk is van Duncan Macmillan, dé toneelschrijver van dit moment. Wat hem zo goed maakt staat in dit artikel over hem in de Volkskrant beschreven.

 

Tamar te zien in werkvoorstellingen van Every Brilliant Thing HNT speelt altijd

MORE WORK OF TAMAR

Tamar te zien in populaire dramaserie Oogappels s3

Tamar is in het derde seizoen van de populaire dramaserie Oogappels te zien als de zus van Erik Larooi (gespeeld door Ramsey Nasr).In dit nieuwe seizo ... read more

Tamar te zien in de solovoorstelling Every Brilliant Thing bij HNT

Vanaf 1 december start Tamar met de tournee van Every Brilliant Thing. De solo van Duncan Macmillan is een liefdevolle ode aan het leve ... read more