×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Vincent van der Valk

Immens genomineerd voor de Toneelschrijfprijs 2020

10 juni 2020

Immens, het toneelstuk geschreven, gespeeld en gecomponeerd door Vincent, is genomineerd voor de Toneelschrijfprijs 2020. Vincent schreef Immens samen met regisseur van het stuk Casper Vanderputte.
Vandaag maakte de NRC de nominaties bekend, lees hier het artikel.

De Toneelschrijfprijs bekroont de beste Nederlandstalige theatertekst van het afgelopen jaar. De Nederlands-Vlaamse jury van de Toneelschrijfprijs 2020 bestaat uit Judith de Rijke (voorzitter), Rashif El Kaoui en Els Van Steenberghe. Zij kozen dit jaar uit 53 inzendingen de beste teksten die tussen 1 april 2019 en 31 december 2019 voor het eerst werden opgevoerd. 

Greep uit het juryrapport:
Bij ‘Immens’ worden we als lezer meegetrokken in een tekst die samen met ons denkt en graaft in het gedachtegoed van Friedrich Nietzsche. Casper Vandeputte en Vincent van der Valk zijn er wonderwel in geslaagd om rondom deze filosoof een actueel, vitaal en persoonlijk stuk te boetseren zonder daarbij uitleggerig of betweterig te worden. Bijgestaan door humor en relativering, en alles bezien vanuit de menselijke maat, reflecteren zij op Nietzsche en op deze tijd. 

De Toneelschrijfprijs is een initiatief van de Taalunie, Vlaanderen, het Fonds Podiumkunsten en het  Nederlands Letterenfonds en wordt afwisselend door Literatuur Vlaanderen en het Nederlands Letterenfonds/Fonds Podiumkunsten georganiseerd. De Toneelschrijfprijs wordt in september uitgereikt in samenwerking met het Vlaams TheaterFestival. Vanwege de coronacrisis is nog niet bekend hoe de prijsuitreiking eruit zal komen te zien, maar hierover zal in de loop van de zomer meer bekend worden gemaakt. Voor meer informatie kijk op: fondspodiumkunsten.nl.

 

Immens genomineerd voor de Toneelschrijfprijs 2020

MORE WORK OF VINCENT

Immens geselecteerd voor Theaterfestival Amsterdam 2020

Immens van Vincent en co-schrijver en regisseur Casper Vandeputte is geselecteerd voor het Theaterfestival Amsterdam 2020. De voorstell ... read more

Vincent te zien in de nieuwe Videoland serie Lieve Mama

Vincent is naast Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens te zien in de nieuwe psychologische thriller Lieve Mama. De 6-delige Videoland Origin ... read more

Vincent is te zien in het tweede seizoen van TreurTeeVee

TreurTeeVee is terug met een tweede seizoen en Vincent is te zien in de eerste aflevering Liefde. De absurdistische serie van Jan-Paul Buijs, Ellen Pa ... read more