×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Vincent van der Valk

Vincent is te zien in het tweede seizoen van TreurTeeVee

22 november 2019

TreurTeeVee is terug met een tweede seizoen en Vincent is te zien in de eerste aflevering Liefde. De absurdistische serie van Jan-Paul Buijs, Ellen Parren en Peter van Rooijen is vanaf 22 november elke week te zien om 22.30u op NPO3.

In de zwartkomische serie TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul. TreurTeeVee begon als webserie op vpro.nl en werd in 2015 de publieksfavoriet in de 3LAB tv-week. 

Naast terugkerende personages uit seizoen 1, zoals de kettingrokende labiele psychotherapeut Yolanda, de perverse burgerman Uusbief en de egocentrische succespresentator Frederik Kaak, maken we ook kennis met nieuwe inwoners van Yolandia. Zo is daar Kalle (Jan-Paul Buijs) een jongeman met tergend veel liefdesverdriet die zijn ex voor de rechter wil slepen. Het doodnormale tienermeisje Winnie (Ellen Parren) dat vurig hoopt een superster te worden maar niet genoeg talent bezit. Jan de Beer (Peter van Rooijen) een oerconservatieve man in een hypermoderne wereld. En slager Margje (Ellen Parren) die doodsbang is voor Het Niets. 

Bijrollen zijn weggelegd voor o.a. Jacob Derwig, Maria Kraakman, Vincent van der Valk.

Meer informatie over TreurTeeVee vind je hier.

 

 

Vincent is te zien in het tweede seizoen van TreurTeeVee

MORE WORK OF VINCENT

Immens geselecteerd voor Theaterfestival Amsterdam 2020

Immens van Vincent en co-schrijver en regisseur Casper Vandeputte is geselecteerd voor het Theaterfestival Amsterdam 2020. De voorstell ... read more

Immens genomineerd voor de Toneelschrijfprijs 2020

Immens, het toneelstuk geschreven, gespeeld en gecomponeerd door Vincent, is genomineerd voor de Toneelschrijfprijs 2020. Vincent schreef Immens samen ... read more

Vincent te zien in de nieuwe Videoland serie Lieve Mama

Vincent is naast Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens te zien in de nieuwe psychologische thriller Lieve Mama. De 6-delige Videoland Origin ... read more