×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Vincent van der Valk

Vincent dit najaar te zien in de nieuwe misdaadserie Doodstil

4 augustus 2020

Vincent draait op dit moment voor de nieuwe vierdelige misdaadserie Doodstil, de spin-off van de populaire serie Penoza. 

Doodstil draait om Luther, steun en toeverlaat van Carmen, keihard en loyaal tot op het bot. Maar hoe is hij die meedogenloze killer eigenlijk geworden? We ontmoeten hem in het heden waar hij in de onderwereld niet alleen wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar waar hij ook worstelt met de demonen uit zijn verleden. Tegelijkertijd leren we de jonge vrolijke Luther uit de jaren 90 kennen die vol bravoure in de opbloeiende hasjhandel terechtkomt. Hij moet steeds harder vechten om zich staande te houden in een drugswereld die alsmaar meer verhardt.

De serie is dit najaar op NPO3 te zien. Vincent speelt Ramses, naast acteurs als
Raymond Thiry (Luther), Sallie Harmsen (Puk), Martijn Lakemeier (jonge Luther) en Jonas Smulders (Hans).

Vincent dit najaar te zien in de nieuwe misdaadserie Doodstil

MORE WORK OF VINCENT

Vincent en Thibaud Delpeut terug in het theater met de beruchte monoloog Koliek

Koliek is één van de meest bijzondere teksten die er ooit voor het theater zijn geschreven. De beruchte monoloog van Rainald Goet ... read more

Vincent te zien in de nieuwe misdaadserie Doodstil

Doodstil, een spin-off van de populaire serie Penoza, is een vierdelige misdaadserie met Luther (Raymond Thiry) in de hoofdrol. He ... read more

Vincent te zien in nieuwe Videolandserie Lieve Mama

Vanaf 15 oktober is Vincent te zien in de nieuwe Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge). Het vertelt het verhaal van Helen (Rifka Lodei ... read more